NYÍLTVONALI ALJAK

a MABA Hungaria Kft. hazai és nemzetközi piacokon szerzett sokéves tapasztalatával.

Kompetencia, korszerű gyártó berendezések, szakmai tapasztalat és megbízható know-how jellemzik vállalatunkat. Az előfeszített vasúti betonaljak hosszú élettartamuknak köszönhetően évek óta megbízhatóan járulnak hozzá a vasúti hálózat bővítéséhez és kínálnak közlekedési megoldásokat a jövő projektjeihez – mindezt a vasúttársaságok igényeihez igazítva, akár különböző nyomtávokhoz is. A mindenkori követelményeket kielégítő aljtípusokkal állunk vevőink rendelkezésére a nagysebességű pályáktól kezdve a mellékvonalakon és a keskeny nyomtávú aljakon át egészen a speciális aljakig.
Valamennyi aljtípusunkat tudjuk aljpapucsos kivitelben is szállítani. Az aljpapucsnak köszönhetően jelentősen csökkenthető a zúzottkőágyazat igénybevétele az aljak alatti területen és megnő a vágány élettartama. A MABA HUNGARIA Kft. előfeszített betonaljait különböző típusú sínleerősítésekkel és aljpapucsokkal tudja szállítani.

Valamennyi aljtípus rendelkezésre áll előreszerelt kivitelben is, valamint aljpapuccsal vagy aljpapucs nélkül. A betonaljakat különböző típusú sínleerősítésekkel és aljpapucsokkal tudjuk szállítani. 

Downloads

Downloads

SS NQ TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

L7 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

TS, TS-1/TS-2/TS-3 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

WVB TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

SS TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

L5 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

L4 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

L2 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető

L1 TÍPUSÚ BETONALJ

Termékismertető
Itt tudja egy kattintással letölteni a dokumentumait.